What Does Франция Mean?As a consultant of Earth Earth and commissioner on the issues of democracy in The nice Union from the Universe, I, Chergar Strannik, had the chance to take a look at various planets as supplied by the programme for learning the types of democracy encountered inside the Universe.

По време на санирането ползвайте лични предпазни средства, особено каска. Ако доведете до успешен край делото, си ще влезете в пантеона на заслужилите български личности. Има възможност да получите и допълнителни приходи, които да инвестирате в постигането на енергийна независимост, тъй като ще ви бъде направено предложение да станете рекламно лице на световна фармацевтична корпорация производител на водеща паста за зъби, но за целта не трябва да спирате да се усмихвате.”

Няма по-голяма шега от факта, че именно капитализмът, който масите възприемат като защитник на частната собственост, унищожава частната собственост.

Осъзнаването струваше много жертви. Накрая хората разбраха, че всъщност вече са свободни, че са отхвърлили и последната тежест, притискаща развитието на човешкия дух – необходимостта човек да се труди за пари. Поредица от мислители бяха бленували по идеалната държава, бяха изграждали Утопии, които изискваха за своето осъществяване наличието на роби, а ето, че сега техните Утопии станаха реалност благодарение на това, че от човека бе отхвърлена необходимостта да бъде роб на труда.

За съжаление в това положение се намира почти цялото българско общество. Страхът, че ще изгуби и малките възможности за задоволяване на първичните си нужди, е превърнал българина в безропотна машина, възприемаща наготово всичко, което й се спуска като поглед върху действителността. Българинът не би посмял да се защити, дори когато чувства, че е обект на несправедливо отношение, на безобразна експлоатация, на нагло и перверзно отношение към човешката му същност. И цялото това потъпкване на човешкото в себе си е в резултат на страха – страхът, че не ще може да се наяде, облече, че ще остане без подслон, че ще пострада семейството му.

Нима сте забравили кои сме ние, какво представляваме и как сме постигнали това което сме? Именно бедните са нашето богатство. Колкото по-многобройни са те, толкова по-богати сме ние. Защото източникът на нашето богатство не са парите, които притежаваме, нито фабриките, нито която и да е друга наша собственост, а трудът на трудолюбивите бедни.

Днес, когато моят мандат като посланик във вашата прекрасна държава изтича, аз искам да поднеса моите благодарности за оказаното ми гостоприемство, както и благодарностите на целия държавен департамент и лично на държавният секретар г-жа Клинтън за трезвите политически решения от страна на българското правителство, на които станахме свидетели през последните седмици, и които подкрепяхме, подкрепяме и ще подкрепяме активно и в бъдеще.

– Какво разбирате под това да се поставим извън закона!? Това не ни ли превръща в престъпници?

Кажете защо корпорациите, банките и разни други бизнес предприятия да могат да фалират, а отделният човек, дори когато са му отнели всичко което притежава е задължен да изплаща остатъка от дълга си със собственото си бъдеще и бъдещето на децата си?

Днес собствеността е в нашите ръце, именно защото останалите са принудени да ни продават труда си. Всеки, който работи за заплата, е наша собственост и ние можем да се разпореждаме с него така, както пожелаем. Днес, господа, нашата собственост, придобита благодарение експлоатацията на чуждия труд, стана единствената възможна частна собственост. Днес никой не може да работи за себе си, да произвежда със собствен труд и така да забогатее – това е минало, забравете го.

Съветът на ООН въвежда нови отличия, с които ще бъдат награждавани само най-заслужилите граждани на планетата Земя, here а именно ордените “Българин” Първа, Втора и Трета степен, като всеки чист българин получава автоматично Първа степен за особените си заслуги към миналото, настоящето и бъдещето на човечеството. Тъй като, освен че са най-древната нация, но и езикът им е най-древен, то българският ще се изучава задължително по целия свят и става единствен официален език на планетата Земя, който ще бъде задължителен за използване при контакт с евентуални извънземни цивилизации.

Те терористите са странни птици, не са като нашите престъпници. С нашите си престъпници, човек може да се разбере, може да постигне споразумение, дори може да споделят с теб придобитото от престъпна дейност, ако си достатъчно настоятелен, но терористите .

Защо трябва да се интересуваме от тях? Те терористите не ни пречат да вървим по пътя на демокрацията, да строим магистрали, метро . . .! Те досега дори не са влизали в контакт с нас, за да постигнем някаква договореност. Те не желаят диалог. Какво можем да направим?

Нека всеки от вас направи малка справка и да види на колко години са били съратниците на Васил Левски, изграждали вътрешната революционна организация и БРЦК. Съвременната българска младеж не би могла да усети чувствата, които бушуват в гърдите на революционера, на човека, който е готов да умре за дадена кауза, който всеки ден се бори и излага на риск живота си в името на нейното осъществяване, извън писаните от нечии други интереси закони, но в рамките на собственото си чувство за справедливост.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *